Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Header
Met pijn in het hart, maar met goede hoop op het vinden van de juiste persoon ga ik Ziehetlicht.nl ter overname aanbieden. Je moet nu eenmaal keuzes maken en dit is er een van. Door het succes van mijn andere webshops heb ik namelijk onvoldoende tijd over om om Ziehetlicht.nl op die wijze te onderhouden die het verdiend. Dus, ben je op zoek naar een goed vindbare webshop gespecialiseerd in Vintage Design Lampen en Retro Design Lampen dan is hier je kans. 

Voor het geld doe ik het niet. Ik wil graag de juiste persoon of het juiste bedrijf treffen. EUR 1000,= ex BTW is prima wanneer het gevoel OK is. Wat ga je ermee doen? Blijft het een lampen webshop? Wil je het verder uitbouwen? Etc.. Die vragen vind ik wel belangrijk.

De overname betreft:
- het volledig eigendom van het toplevel domein www.ziehetlicht.nl
- Volledig eigendom van ingerichte en zoekmachine geoptimaliseerde webshop (software huur je per maand bij CCV shop a ca EUR 30,= per maand)
- Volledig ingerichte mobiele webshop dus klaar voor de toekomst. (kijk zelf maar eens via je mobiel)
- Volledig eigendom Logo, huisstijl en merknaam Ziehetlicht.nl

Let op! Overname is exclusief de lampen.

Daarnaast krijg je van mij één avond een kennismakingsles van de software en de webshop waarbij ik je laat zien hoe je de webshop onderhoud, producten aanmaakt, foto's importeerd, etc. Zo lang het maar binnen 1 avond past zijn alle vragen te stellen die je zelf belangrijk vind.

Interesse? Nieuwsgierig? Gaat er een lampje bij je branden:)? Neem dan contact op via het contact formulier. Wie weet?..

 
    27-04-2016 00:00